Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 11. lokakuuta 2012

Viikon valinta: Lähipubi hyvällä olutvalikoimalla

Kuva: Gastropub Praha
Viikon valintana on tällä viikolla suosimamme lähipubi Tampereen Tammelassa. Gastropub Praha on ollut ainakin vuosikymmenen Tammelan puistokadun ja Itsenäisyydenkadun kulmassa, Osuuspankin vieressä. Pubista on muodostunut meille vuosien varrella lähipubi, johon tiemme eksyy niinä päivinä, kun keskusta on liian kaukana. Tanniini suosii pubia viikolla afterwork-aikaan ja yhdessä eksymme Prahaan yleensä sunnuntai-iltapäivisin.

Mielestämme parasta Prahassa on leppoinen meininki yhdistettynä hyvään vaihtuvaan olutvalikoimaan ja asiantuntevaan palveluun. Tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi tsekkiläisiä omatuotioluita, joita täytyy ehdottomasti päästä testaamaan. Suosittelemme paikkaa ehdottomasti, jos haluatte viettää aikaa hyvässä pubissa, jossa soi hyvä musiikki keskustelun mahdollistavalla volyymilla. Kannattaa ehdottomasti testata porukalla olutta nimellä Gastropub Fanthome.

-Kupla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti