Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 7. syyskuuta 2012

Priorat, part 1

Sateisesta Suomesta siis päätettiin paeta viikoksi prioratin viinialueille vaeltamaan. Viimesyksyinen viinivaellus Alsacessa oli varsin onnistunut, joten vastaava reissu, mutta tällä kertaa täysin erilaisella alueella.

Vaelluksesta tarkemmin myöhemmin, kunhan päästään oikean koneen ääreen kirjoittamaan. Hikisiä kilometrejä on takana. Vaikeusaste nousi tasaisesti pullojen kertyessä rinkkaan. Jyrkkää liuskekivistä viinitarhaa noustessa lisäkilot selässä huomaa. Mutta viinit ovat olleet kiinnostavia , eikä niitä juuri alko tarjoa. Parhaita tähän mennessä kuvassa: Cellers Scala dei x 2, Arrels del Priorat ja Devinssi Gratallopsista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti