Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tamperelaista osaamista viinikartta.fi-palvelussa

Yleensä pullon henkelä arvostelee täällä viinejä ja kirjoittaa ruoka-ja juomakokeilusta omasta näkökulmasta, mutta nyt täytyy kyllä kehua Tamperelaista viiniosaamista yhdistettynä tietotekniseen osaamiseen. viinikartta.fi-palvelun pitäjät ovat lanseeranneet uuden version jo vuoden päivän pystystä olleesta viiniportaalista, joka sijoittaa halutut viinit kätevästi kartalle. Palvelusta löytyy Alkon viinien lisäksi muutkin Alkon juomat, joita käyttäjät saavat arvostella tähtien ja kommentien avulla. Uutta palvelussa on myös ruuan ja juoman yhdistäminen.

Kupla antaa plussaa ehdottamasti kätevästä karttahausta ja tuotetietojen mukana tulevista mahdollisista kommenteista. Annetaan tekijöiden itse lopuksi kertoa mistä kaikki sai alkunsa. Viinikartta.fi tekijöiden haastattelu.

Toivottavasti palvelun käyttäjämäärät kasvavat ja tuotetiedot/kommentit viineistä lisääntyvät, jolloin palvelu toimii loistavasti alan harrastajien tietopankkina Alkon tuotteista.


-kupla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti