Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 29. tammikuuta 2016

Tammikuun kausimenu kokonaisuudessaan

Vuoden 2016 tammikuun kausimenu sisälsi 3 ruokalajia talvisia ja vähemmän talvisia herkkuja. Tätä oli kerrassaan hauska tehdä, kun sai samalla laajennettua perheen ruokavaliota. Alla vielä kaikki kolme ruokalajia kokonaisuudessaan. Kuvien alta löytyy linkit jokaiseen reseptiin. Resepteistä löydät myös juomasuositukset kullekin ruokalajille. Juomasuositukset ovat vain ohjeellisia, kaikista tärkeinta on, että nautit annoksen kanssa juuri sitä viiniä mistä sinä pidät. Jos haluat kokeilla jotakin uutta niin sitten suosittelemme kokeilemaan meidän ehdotuksia.

                             

               

Paistettua maksaa, mustajuuri-dijonpyrettä ja punaherukka-omenakompottia

                           

Sitruspavlovaa

Helmikuun ekana perjantaina jatketaan kausimenu-postaussarjaa sitten hieman eksoottisemmalla reseptillä, jossa kotimainen made kohtaa vietnamilaisen makumaailman. Stay tuned!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti