Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Poikkeuksellisen aktiivinen maisteluviikko


Hei!

Tällä viikolla pullon henki aktivoituu maistamisen saralla, koska ohjelmassa on normaalin kesähengailun, työn teon ja treenaamisen lisäksi myös kaksi maistelua. Torstaina me osallistutaan Ravintola Piemontessa Angelo Gajan enologin Guido Rivellan pitämään maisteluun. Perjantaina maistetellaan sitten Tanniinin johdolla viiniklubin kanssa Sauvingnon Blanceja ympäri maailman. Tanniini varmaan myös tekee oman postauksen SB-horisontaalista. Kupla odottaa aikas paljon Gaja-maistelua, koska ainakin edellin kokemus Piemonten järjestämästä maistelusta oli varsin positiivinen http://pullonhenki.blogspot.com/2011_04_01_archive.html kokemus. Gajan maistelusta tulee varmasti myös oma postaus, koska Kuplalle tuotteet ovat uusi tuttavuus, vaikka nimi on tuttu ja viinitilan maine on myös tuttu. Mielenkiinnolla siis odotetellaan mitä huomenna saadaan maistella. Varmasti ainakin punaisia italiasta...

Piemonte on muutenkin yksi pullon hengen jäsenten suosikkiravintoloista Tampereen suunnalla, koska harvoin on täytynyt lähteä kotiin tyytymättömänä. Ruoka on todella hyvää ja henkilökunnan viinituntemus saa myös positiivisen arvion. Lisäksi tunnelma pienessä Piemonten alueen viineihin ja ruokiin keskittyvässä ravintolassa on aina yhtä mukava ja rento. Jos lukijat eksyvät Tampereen suuntaan niin lämpimästi voin suositella Piemontea rentona ruokailupaikkana, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti