tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post4875904763370337247..comments2023-06-17T17:16:10.014+03:00Comments on Pullon henki: Talven parasta ruokaa: Bouillabaisse meidän tapaanHeikkihttp://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-75746343550993876382014-01-17T15:56:05.612+02:002014-01-17T15:56:05.612+02:00usein kuitenkin ruokalistoilta löytyy erikseen lih...usein kuitenkin ruokalistoilta löytyy erikseen liha- ja kalaruuat :) Kalatalous on kuitenkin hieman vähemmän ympäristöä kuormittavaa kuin lihantuotanto, jos hieman valitsee lajeja (meille kala tulee naapurin ukolta, joka kalastaa tuossa lähijärvessä). Tämä lähinnä itselläni on perusteHeikkihttps://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-86435099042294718662014-01-17T15:00:37.125+02:002014-01-17T15:00:37.125+02:00Sama tilanne meidän taloudessa, eli toinen syö lih...Sama tilanne meidän taloudessa, eli toinen syö lihaa ja toinen ei. Itse kuitenkin luen myös kalan lihaksi, sillä ymmärtääkseni liha on eläimistä peräisin ja jostain olen oppinut myös kalan olevan eläin. :DOttohttps://www.blogger.com/profile/08410132544589500796noreply@blogger.com