tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post118574660927324745..comments2023-06-17T17:16:10.014+03:00Comments on Pullon henki: Suomi-ruokia uudessa asussaHeikkihttp://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-15649257477876628372014-06-18T13:36:28.695+03:002014-06-18T13:36:28.695+03:00Kiitti! Oli hauska kehitellä perinteisistä juhannu...Kiitti! Oli hauska kehitellä perinteisistä juhannusraaka-aineista uusia versioita. Niinkuin eräs kaveri kommentoi: taisi lähteä mopo keulimaan, sillai hyvällä tavalla. <br /><br />Ja kiitos viinivikkivaihtoehdoista, toimisivat varmasti. <br /><br />Hyvää ja vähälumista kesää!Katrihttps://www.blogger.com/profile/06543181481690323990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-14195271966212000872014-06-18T11:44:05.005+03:002014-06-18T11:44:05.005+03:00Täytyy sanoa että pidän todella siitä mihin suunta...Täytyy sanoa että pidän todella siitä mihin suuntaan tämä blogi on kehittymässä! Fantastisia ohjeita!<br /><br />Täytynee kaapata tytär mukaan keittiöön, pukea essu päälle ja ruveta kokkaamaan.<br /><br />Tuon Assyrtikon sijalle laittaisin toisen samanmoisen; Boutari Santorinin. Moschofilero toimisi myös upeasti mutta mistäs sellaisen tähän hätään saa? Silakkapitsa on hiukan villi idea ja kokeilenkin sitä savusilakoilla.<br /><br />Hauskaa ja lämmintä kesää teille!<br /><br />JokkeriJokkerihttps://www.blogger.com/profile/04983847670970644313noreply@blogger.com