tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post1028851764364813640..comments2023-06-17T17:16:10.014+03:00Comments on Pullon henki: Kanttarellipastaa ja CodecceaHeikkihttp://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-71325515463660027992015-08-18T07:03:46.966+03:002015-08-18T07:03:46.966+03:00Kiitos taas vinkistä. Täytyy kokeilla, jos kanttar...Kiitos taas vinkistä. Täytyy kokeilla, jos kanttarellit säilyisi paremmin näin. Pakkanen vaan alkaa taas kerran täyttyä huolestuvaa vauhtia, kun kesän sato pitää saada talteen. Katrihttps://www.blogger.com/profile/06543181481690323990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-15487013220600680592015-08-17T14:11:31.907+03:002015-08-17T14:11:31.907+03:00Oletko kokeillut pakastaa kanttiksia vedessä? Meil...Oletko kokeillut pakastaa kanttiksia vedessä? Meillä kanttikset pilkotaan ja pakastetaan juurikin vedessä sellaisenaan ja aika hyvin ne toimivat, niin maku kuin rakenne.Anonymousnoreply@blogger.com