tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post2731312881180435306..comments2023-06-17T17:16:10.014+03:00Comments on Pullon henki: Joulukalenterin 20. luukku: Punaisia espanjastaHeikkihttp://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-65621756551658991312017-01-15T19:42:03.445+02:002017-01-15T19:42:03.445+02:00Yllättävää sinänsä, jotenkin luuulisi toimivan. Ri...Yllättävää sinänsä, jotenkin luuulisi toimivan. Ribeira Sacrassa on suuret vuosikertavaihtelut, joten maistamasi viini on todennäköisesti erilainen kuin se jota itse joimme. <br /><br />Voisimme yhdistää Ribeira Sacran Mencia-viinejä vaikkapa riistalinnuille, viini on rakenteeltaan hieman samankaltainen kuin pinot noir: Melko matalatanniininen mutta runsashappoinen. Harmi että viini ei toiminut.Heikkihttps://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-149654377954553757.post-82985363185460476192017-01-14T21:30:37.652+02:002017-01-14T21:30:37.652+02:00Sain muutaman pullon käsiini tuota viimeksi mainit...Sain muutaman pullon käsiini tuota viimeksi mainittua eli Ribeira Sacran LaLamaa. Kokkailin sen kylkeen tomaattista lihapataa karjalanpaistilihoista ja herkkusienistä. Myös manchego-juustoa oli kyytipoikana. Hivenen yllättäen tuo sinänsä miellyttävä, joskin melko konstailematon viini ei lähtenyt millään tavoin lentoon ruoan kanssa. Varsinkin juusto oli huono valinta.<br /><br />Millaisen ruoan kylkeen / purtavan vierelle olette itse yhdistelleet viiniä?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06221290400093025654noreply@blogger.com